dokážu hodiny trávit na internetu pozorováním různých jídel, čtením receptů nebo sledováním kulinářských pořadů. proto v následujících týdnech a měsících na blogu přibude receptů nebo vůbec článků o jídle, protože je to velký kus mě a hodně jsem tu na něj zapomínala. dnes přináším zajímavé počtení (nebo spíš pokoukání) a srovnání světových gastronomií.
jak vaří babičky? ty moje výborně, ostatně asi jako všechny. vždycky si vybavím sejkory (bramborové placky, nad které není), kynuté lívance s ostružinovým nebo malinovým sněhem, těstovinový mazec, maso na kari s ovocem, buřtguláš, toasty, chleba s nutellou a máslem, koláč s drobenkou, kachnu, svíčkovou.. je toho vážně mraky, ale asi bych Vás brzy unavila seznamem jako z rejstříku kuchařky. každopádně jsou to všechno neskutečné laskominy, kterými mě babičky rozmazlovaly a stále ještě rozmazlují.
↓ takhle vaří moje babičky. maxi porce a následné přidání je nutností.